over ons

Verpleeghulp is onderdeel van Huisartsenhulp

HuisartsenHulp is een initiatief van Brian Hickey en Midas Buddemeijer. Twee enthousiaste ondernemers met meer dan 14 jaar ervaring in de eerstelijnszorg. In een klein team met professionals uit zowel de huisartsenzorg als de uitzendwereld zijn wij dagelijks bezig met het oplossen van personeelsvraagstukken van Huisartspraktijken en Huisartsenposten.

Wij bieden dé personeelsoplossing in de verpleeging

HuisartsenHulp is opgericht in 2009 met als doel innovatieve en laagdrempelige oplossingen te bedenken voor praktische problemen waar huisartsen mee te maken krijgen. Onze missie is om huisartsen te ontlasten van niet-medische werkzaamheden, waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op de kwaliteit van de praktijk en de patiëntenzorg.

Verpleeghulp contact

HuisartsenHulp focust zich op het werven en bemiddelen van (tijdelijk) personeel bij acute uitval. Wij vinden vaak al een geschikte kandidaat binnen 24 uur en zijn dagelijks, ook ’s avonds en in het weekend, telefonisch bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om een kandidaat van ons over te nemen voor een vast dienstverband. We streven ernaar om altijd een oplossing en een passende kandidaat te vinden.