Geneeskundestudenten

Helpende (+) en Verzorgende (3IG)

VerpleegHulp beschikt over een groot en uniek netwerk van gemotiveerde geneeskundestudenten die door het hele land inzetbaar zijn als Helpende (+) of Verzorgende (3IG). De Corona-crisis heeft laten zien dat we daarmee bijna ieder personeelstekort kunnen oplossen.

Een student Geneeskunde of HBO-V die het eerste jaar, inclusief de zorgstage, succesvol heeft afgerond, kan als Helpende (+) aan de slag. Studenten die bezig zijn met hun masteropleiding, en die via stages of coschappen al de nodige ervaring hebben opgedaan, kunnen aan het werk als Verzorgende (3IG

3427

Vacatures dit jaar

8,9

Klanttevredenheid

1352

Kandidaten

548

Aangesloten organisaties

Proactieve opstelling

In de praktijk is de inzet van Geneeskundestudenten van grote toegevoegde waarde voor de dagelijkse gang van zaken in verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Vanwege hun opleiding beschikken zij gemiddeld over meer kennis en overzicht dan een reguliere zorgverlener. Daarnaast blijkt hun proactieve opstelling expliciet bij te dragen aan een verbetering van het zorgproces. Voor de geneeskundestudenten zelf is het werk in de VVT een uitgelezen kans om in een uitdagende omgeving praktijkervaring op te doen.

Onze kandidaten kunnen zowel worden ingezet voor intramurale als voor extramurale zorg. Ook bemiddelen wij in verplegend personeel voor geriatrische revalidatiezorg en psychogeriatrische zorg.

Interesse? Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde:

Tijdelijke vervanging: ‘No cure, no pay’

VerpleegHulp is gespecialiseerd in tijdelijke vervanging op de zeer korte termijn. Meestal vinden we binnen enkele uren al een invaller, zelfs bij spoedaanvragen, ‘s avonds of in het weekend. Dat doen we op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent dat aan uw aanvraag geen kosten zijn verbonden. De aanvraag is geheel vrijblijvend tot het moment dat de invaller aan het werk gaat. Ook als de invalperiode korter is dan eerder overeengekomen, betaalt u bij ons alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de invaller. Eventueel bemiddelt VerpleegHulp ook in vacatures voor vast personeel.

De voordelen van Verpleeghulp

  • Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Snel reageren op werk via de app of website.
  • Persoonlijke service en contact.