Als Geneeskundestudent kun je meer dan je denkt!

Werken in de VVT

Ben jij als student Geneeskunde gemotiveerd om je handen uit de mouwen te steken in de zorg? Vind je het waardevol om op die manier je praktijkervaring te verbreden en te verdiepen? Dan kun jij via VerpleegHulp vrijwel meteen aan de slag in de VVT (verpleeg- en verzorgingshuizen of thuiszorg) of op de verpleegafdeling van een ziekenhuis.

Wat is er mogelijk

Er is meer mogelijk dan je denkt! Als je het eerste jaar van je studie Geneeskunde, inclusief de zorgstage, succesvol hebt afgerond, kun je als Helpende (+) aan het werk. Ben jij bezig met je masteropleiding en heb je via coschappen al de nodige ervaring opgedaan? In dat geval kun je als Verzorgende (IG) worden ingezet.

3427

Vacatures dit jaar

8,9

Klanttevredenheid

1352

Kandidaten

548

Ingeschreven praktijken

Toegevoegde waarde

De Corona-crisis heeft laten zien dat de inzet van Geneeskundestudenten van grote toegevoegde waarde is voor de dagelijkse gang van zaken in de VVT. Doordat jij vanwege je studie net wat meer kennis en overzicht hebt, kunnen jouw inbreng en enthousiasme expliciet bijdragen aan een verbetering van het zorgproces.

VerpleegHulp is gespecialiseerd in het vinden van tijdelijk werk voor Geneeskundestudenten. Daardoor hebben we een zesde zintuig ontwikkeld voor het vernieuwend potentieel van jonge artsen in spe én voor jouw specifieke wensen en expertise. Niet alleen op de werkvloer, ook daarbuiten.

Omdat jij zelf je werktijden wilt bepalen, zorgt VerpleegHulp voor een maximaal flexibele job. Wij opereren landelijk dus er is altijd werk bij jou in de buurt. Ook als je maar voor één dag of nacht beschikbaar bent, of voor een bepaalde periode, kun jij je geheel vrijblijvend inschrijven. Wij zorgen voor werk, jij houdt de regie.

Interesse? Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde:

Snel reageren op werk via onze website

Via onze website kan je direct het aanbod van werk inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of pushberichtjes updates over interessante vacatures. Na het reageren op een vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht of je wordt ingezet.

Geef gemakkelijk jouw beschikbaarheid door

Via onze website kan je gedetailleerd aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken zodat wij jou kunnen benaderen met passende vacatures.

De voordelen van Verpleeghulp

  • Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Snel reageren op werk via de app of website.
  • Persoonlijke service en contact.