De VVT is op zoek naar verpleegkundigen zoals jij!

Ben jij een MBO- of HBO-verpleegkundige die graag verder kijkt dan de muren van het ziekenhuis? Heb je affiniteit met ouderen die zorg nodig hebben en ben je prima in staat om je in hun situatie en behoeften te verplaatsen? Dan ben jij geknipt voor een (tijdelijke) baan in de VVT. Via VerpleegHulp kun je meteen aan de slag in een verpleeg- of verzorgingshuis, maar ook in de thuiszorg. Omdat jij zelf je werktijden wilt bepalen, zorgen wij voor een maximaal flexibele job.

In een verpleeg- of verzorgingshuis zorg je voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen of voor mensen die, na ontslag uit het ziekenhuis, nog moeten revalideren. Als verpleegkundige herken je ziektebeelden en veranderingen in de gezondheidstoestand van bewoners en treed je daar handelend in op. Verpleegtechnische handelingen die een verzorgende niet mag uitvoeren, zoals het aanleggen van een infuus, worden door jou verricht.

 

 

3427

Vacatures dit jaar

8,9

Klanttevredenheid

1352

Kandidaten

548

Aangesloten organisaties

Leerzame ervaring!

Daarnaast heb je een belangrijke sociale functie. Je bouwt een vertrouwensband op met bewoners en hun familieleden/naasten. In sommige gevallen zullen mensen behalve lichamelijke verzorging ook begeleiding nodig hebben in de laatste fase van hun leven.

Als MBO-verpleegkundige heb je met name een rol in de uitvoering, organisatie en coördinatie van de zorg rondom individuele bewoners. Daarbij heb je een scherp oog voor de kwaliteit van de geboden zorg. Als HBO-verpleegkundige ben je de regisseur van het hele zorgproces. Je draagt actief bij aan het verbeteren van de zorg, onder andere door het begeleiden en coachen van collega-zorgverleners

Interesse? Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde:

Snel reageren op werk via onze website

Via onze website kan je direct het aanbod van werk inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of pushberichtjes updates over interessante vacatures. Na het reageren op een vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht of je wordt ingezet.

Geef gemakkelijk jouw beschikbaarheid door

Via onze website kan je gedetailleerd aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken zodat wij jou kunnen benaderen met passende vacatures.

De voordelen van Verpleeghulp

  • Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Snel reageren op werk via de app of website.
  • Persoonlijke service en contact.