Basisartsen

VerpleegHulp bemiddelt niet alleen in verplegend personeel, wij beschikken ook over gediplomeerde Basisartsen die volwaardig meedraaien in uw verpleeg- of verzorgingshuis. Zij zijn gekwalificeerd om de regie te voeren over de opstelling en uitvoering van het medisch behandelplan, dat onderdeel is van het bredere zorgplan van individuele bewoners. Naast het onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van ouderen met een complexe, samengestelde zorgvraag, houden zij zich ook bezig met preventieve geneeskunde.

3427

Vacatures dit jaar

8,9

Klanttevredenheid

1352

Kandidaten

548

Aangesloten organisaties

Wat kunt u verwachten

In de praktijk is de inzet van basisartsen van grote toegevoegde waarde voor de dagelijkse gang van zaken in verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Vanwege hun opleiding beschikken zij gemiddeld over meer kennis en overzicht dan een reguliere zorgverlener. Daarnaast blijkt hun proactieve opstelling expliciet bij te dragen aan een verbetering van het zorgproces. Voor de basisartsen zelf is het werk in de VVT een uitgelezen kans om in een uitdagende omgeving praktijkervaring op te doen.

 

Interesse? Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde:

Tijdelijke vervanging: ‘No cure, no pay’

VerpleegHulp is gespecialiseerd in tijdelijke vervanging op de zeer korte termijn. Meestal vinden we binnen enkele uren al een invaller, zelfs bij spoedaanvragen, ‘s avonds of in het weekend. Dat doen we op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent dat aan uw aanvraag geen kosten zijn verbonden. De aanvraag is geheel vrijblijvend tot het moment dat de invaller aan het werk gaat. Ook als de invalperiode korter is dan eerder overeengekomen, betaalt u bij ons alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de invaller. Eventueel bemiddelt VerpleegHulp ook in vacatures voor vast personeel.

De voordelen van Verpleeghulp

  • Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Snel reageren op werk via de app of website.
  • Persoonlijke service en contact.