Voor ieder personeelstekort een oplossing

Bent u dringend op zoek naar extra handen aan het bed? VerpleegHulp levert personeel voor de VVT (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg) en voor verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Wij beschikken over een groot en uniek netwerk van gemotiveerde geneeskundestudenten die door het hele land inzetbaar zijn als helpende of verzorgende (3IG). Daarmee kunnen we bijna ieder personeelstekort oplossen. Onze focus ligt op tijdelijke vervanging op de zeer korte termijn. Meestal vinden we binnen enkele uren al een invaller, zelfs bij spoedaanvragen, ‘s avonds of in het weekend. Daarnaast bemiddelt VerpleegHulp ook in vacatures voor vast personeel.

3427

Vacatures dit jaar

8,9

Klanttevredenheid

1352

Kandidaten

548

Aangesloten organisaties

‘No cure no pay’: uw aanvraag is vrijblijvend

VerpleegHulp is gespecialiseerd in werving en selectie van verplegend personeel tegen aantrekkelijke tarieven. Dat doen we op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent dat aan uw aanvraag geen kosten zijn verbonden. De aanvraag is geheel vrijblijvend tot het moment dat de invaller aan het werk gaat. Ook als de invalperiode korter is dan eerder overeengekomen, betaalt u bij ons alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de invaller.

VerpleegHulp helpt, zoekt en bemiddelt.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereiken. Dus óók ‘s avonds en in het weekend. Omdat wij snel kunnen schakelen weten we vaak al binnen enkele uren of er voor u een geschikte kandidaat beschikbaar is.

De voordelen van VerpleegHulp

  • Biedt vervangend personeel op korte termijn.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Geheel vrijblijvende en kosteloze aanvraag.
  • Lage bemiddelingskosten.