Als Basisarts ervaring opdoen in de ouderengeneeskunde

Ben jij een gediplomeerd basisarts met een geldige BIG-registratie? Ben je je ervan bewust dat ouderengeneeskunde in de toekomst steeds belangrijker zal worden? Draag je ouderen die zorg nodig hebben een warm hart toe? Ouderengeneeskunde is een medische discipline die sterk in beweging is. Als de term ‘dor hout’ wat jou betreft geen hout snijdt, kun je via VerpleegHulp werkervaring opdoen in een verpleeg- of verzorgingshuis.

3427

Vacatures dit jaar

8,9

Klanttevredenheid

1352

Kandidaten

548

Ingeschreven praktijken

Wat ga jij als Basisarts doen?

Hoe ziet jouw dag in het verpleeg- of verzorgingshuis eruit? Als basisarts voer je de regie over de opstelling en uitvoering van het medisch behandelplan, dat onderdeel is van het bredere zorgplan van de individuele bewoners. Je bent vooral bezig met het onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van ouderen met een complexe, samengestelde zorgvraag. Daarnaast heb je ook aandacht voor preventieve geneeskunde.

Als basisarts krijg je supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. Je werkt nauw samen met andere artsen, de verzorging, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten en maatschappelijk werkers. Ook voer je gesprekken met familie/naasten en informeer je hen over de behandeling. Het zou zomaar kunnen dat jij je ontpopt tot die ene verpleeghuisarts die de zorg voor kwetsbare ouderen verder helpt ontwikkelen.

Interesse? Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde:

Snel reageren op werk via onze website

Via onze website kan je direct het aanbod van werk inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of pushberichtjes updates over interessante vacatures. Na het reageren op een vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht of je wordt ingezet.

Geef gemakkelijk jouw beschikbaarheid door

Via onze website kan je gedetailleerd aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken zodat wij jou kunnen benaderen met passende vacatures.

De voordelen van HuisartsenHulp

  • Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Snel reageren op werk via de app of website.
  • Persoonlijke service en contact.