Als student Geneeskunde of HBO-V kun je meer dan je denkt!

Ben jij bezig met een masteropleiding Geneeskunde of HBO-V en heb je, via stages of coschappen, al de nodige ervaring opgedaan? Ben je gemotiveerd om vanuit jouw expertise bij te dragen aan de zorgpraktijk in een verpleeg- of verzorgingshuis? Dan kun je via VerpleegHulp aan de slag als Verzorgende (IG) in de VVT. De Corona-crisis heeft laten zien dat jouw inzet van grote toegevoegde waarde is voor de dagelijkse gang van zaken in verpleeg- en verzorgingshuizen, in de thuiszorg en op de verpleegafdeling van het ziekenhuis.

 

3427

Vacatures dit jaar

8,9

Klanttevredenheid

1352

Kandidaten

548

Aangesloten organisaties

Wat ga jij als Verzorgende (IG) doen?

Als Verzorgende (IG) kom je in aanraking met allerlei facetten van de zorg. Daardoor wordt er op heel verschillende manieren een beroep gedaan op jouw vaardigheden en kwaliteiten. Je ondersteunt cliënten of bewoners bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) zoals aan- en uitkleden, lichamelijke hygiëne, maaltijden en beweging. Daarnaast verstrek je medicatie en verricht je, afhankelijk van je bevoegdheden, bepaalde verpleegtechnische handelingen. Dat kan om wondverzorging gaan, maar ook om het toedienen van sondevoeding, het geven van injecties of het aanleggen van een katheter. Ook de psychosociale begeleiding van cliënten of bewoners valt onder de taken van een Verzorgende (IG). Doordat jij vanwege je studie net wat meer kennis en overzicht hebt, worden jouw suggesties voor het verbeteren van de zorg zeer op prijs gesteld.

Interesse? Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde:

Snel reageren op werk via onze website

Via onze website kan je direct het aanbod van werk inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of pushberichtjes updates over interessante vacatures. Na het reageren op een vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht of je wordt ingezet.

Geef gemakkelijk jouw beschikbaarheid door

Via onze website kan je gedetailleerd aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken zodat wij jou kunnen benaderen met passende vacatures.

De voordelen van VerpleegHulp

  • Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Snel reageren op werk via de app of website.
  • Persoonlijke service en contact.