Verpleegkundigen

VerpleegHulp beschikt over een groot en uniek netwerk van gemotiveerde verpleegkundigen (MBO/ HBO) die door het hele land inzetbaar zijn.De Corona-crisis heeft laten zien dat we daarmee bijna ieder personeelstekort kunnen oplossen.

3427

Vacatures dit jaar

8,9

Klanttevredenheid

1352

Kandidaten

548

Aangesloten organisaties

Proactieve opstelling

In de praktijk is de inzet van verpleegkundigen van grote toegevoegde waarde voor de dagelijkse gang van zaken in verpleeghuizen en andere zorginstellingen.  Daarnaast blijkt hun proactieve opstelling expliciet bij te dragen aan een verbetering van het zorgproces.

Onze kandidaten kunnen zowel worden ingezet voor intramurale als voor extramurale zorg. Ook bemiddelen wij in verplegend personeel voor geriatrische revalidatiezorg en psychogeriatrische zorg.

Interesse? Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde:

Tijdelijke vervanging: ‘No cure, no pay’

VerpleegHulp is gespecialiseerd in tijdelijke vervanging op de zeer korte termijn. Meestal vinden we binnen enkele uren al een invaller, zelfs bij spoedaanvragen, ‘s avonds of in het weekend. Dat doen we op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent dat aan uw aanvraag geen kosten zijn verbonden. De aanvraag is geheel vrijblijvend tot het moment dat de invaller aan het werk gaat. Ook als de invalperiode korter is dan eerder overeengekomen, betaalt u bij ons alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de invaller. Eventueel bemiddelt VerpleegHulp ook in vacatures voor vast personeel.

Geef gemakkelijk jouw beschikbaarheid door

Via onze website kan je gedetailleerd aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken zodat wij jou kunnen benaderen met passende vacatures.

De voordelen van Verpleeghulp

  • Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Snel reageren op werk via de app of website.
  • Persoonlijke service en contact.