Wij zorgen voor werk, jij houdt de regie

Je bent op zoek naar een job in de verpleging, maar wilt zelf je werktijden bepalen. Omdat je geneeskunde studeert of een opleiding tot verpleegkundige volgt. Of omdat je een multitasker bent, die naast het werk in de zorg nog andere dingen doet. VerpleegHulp helpt je aan tijdelijk werk in de VVT (verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg) en op verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Wij opereren landelijk dus er is altijd werk bij jou in de buurt! Ook als je maar voor één dag of nacht beschikbaar bent, of voor een bepaalde periode, kun jij je geheel vrijblijvend inschrijven. Wij zorgen voor werk, jij houdt de regie. En als een vaste baan je droomwens is, helpen we je natuurlijk ook.

3427

Vacatures dit jaar

8,9

Klanttevredenheid

1352

Kandidaten

548

Aangesloten organisaties

Interesse? Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde:

Snel reageren op werk via onze website

Via onze website kan je direct het aanbod van werk inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of Whatsapp updates over interessante vacatures. Na het reageren op een vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht of je wordt ingezet.

Geef gemakkelijk jouw beschikbaarheid door

Via onze website kan je gedetailleerd aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken zodat wij jou kunnen benaderen met passende vacatures.

De voordelen van Verpleeghulp

  • Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Snel reageren op werk via de app of website.
  • Persoonlijke service en contact.