Als student Geneeskunde of HBO-V kun je meteen aan de slag!

Heb jij het eerste jaar van je studie Geneeskunde of HBO-V, inclusief zorgstage, succesvol afgerond? Ben je gemotiveerd om je handen uit de mouwen te steken in een zorginstelling of in de thuiszorg? Vind je het waardevol om op die manier je praktijkervaring in de zorg te verbreden en te verdiepen? Dan kun je via VerpleegHulp aan de slag als Helpende (+) in de VVT. Omdat jij zelf je werktijden wilt bepalen, zorgen wij voor een maximaal flexibele job.

Wat ga jij als Helpende (+) doen?

Als Helpende (+) in een verpleeg- of verzorgingshuis ben jij om 7.00 uur paraat voor de overdracht van je collega’s uit de nachtdienst. Terwijl zij je op de hoogte brengen van de bijzonderheden van de afgelopen nacht, komen de eerste oproepen binnen van cliënten of bewoners die uit bed geholpen willen worden. Nadat er in overleg een werkplanning is gemaakt, verleen je professionele zorg aan mensen die jouw ondersteuning nodig hebben. Je helpt hen met wassen en aankleden en assisteert bij de maaltijd. Soms help je bewoners bij het vinden van een zinvolle dagbesteding door hen te stimuleren om mee te doen aan bepaalde activiteiten. Jouw passie voor zorg maakt het verschil in de kwaliteit van hun leven.

3427

Vacatures dit jaar

8,9

Klanttevredenheid

1352

Kandidaten

548

Aangesloten organisaties

Interesse? Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde:

Snel reageren op werk via onze website

Via onze website kan je direct het aanbod van werk inzien en hierop reageren. Daarnaast ontvang je per e-mail, sms of pushberichtjes updates over interessante vacatures. Na het reageren op een vacature ontvang je zo snel mogelijk bericht of je wordt ingezet.

Geef gemakkelijk jouw beschikbaarheid door

Via onze website kan je gedetailleerd aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken zodat wij jou kunnen benaderen met passende vacatures.

De voordelen van Verpleeghulp

  • Inschrijving is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Groot aanbod van tijdelijke en vaste vacatures.
  • Aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden.
  • Snel reageren op werk via de app of website.
  • Persoonlijke service en contact.